پایگاه دانلود امام علی (ع)

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی TDS، EC ، کلرور و سدیم چاههای آب شرب شهر تربت حیدریه و تهیه مدل کیفی در محیط GIS تحت word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی TDS، EC ، کلرور و سدیم چاههای آب شرب شهر تربت حیدریه و تهیه مدل کیفی در محیط GIS تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی TDS، EC ، کلرور و سدیم چاههای آب شرب شهر تربت حیدریه و تهیه مدل کیفی در محیط GIS تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی TDS، EC ، کلرور و سدیم چاههای آب شرب شهر تربت حیدریه و تهیه مدل کیفی در محیط GIS تحت word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: ششمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
تعداد صفحات: 9
چکیده:
آب در طبیعت بصورت خالص یافت نمی گردد، بلکه همواره مقادیری املاح ، مواد معلق و گاز های محلول را همراه خود دارد، بنابراین منابع آب در مناطق مختلف ویژگی های مختلف به خود بگیرد.آب وقتی آلوده خوانده می شود که بر اثر فعالیتهای انسانی، در ترکیب یا خواص آن بطور مستقیم تغییراتی حاصل شود، تا حدی که بر اثر این تغییرات، آب برای مصارفی که قبلاً در حالت طبیعی بکار می رفته نامطلوب گردد. این مطالعه بعنوان یک مطالعه کاربردی از زمستان 89 تا پاییز 90 برروی 22 منبع آب زیرزمینی که همه این منابع، چاههای عمیق و نیمه عمیق بودند، صورت گرفت، و از بین کل پارامترهای فیزیکی و شیمیایی، چهار پارامتر مورد آزمایش قرار گرفت. در نهایت نقشه های GIS پراکنش پارامترهای کیفی آب تهیه و وضعیت کیفی منابع آب منطقه از منظر این چهار پارامتر مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت. باتوجه به یافته های موجود در مورد غلظت سدیم که در 63 درصد منابع بیشتر از حداکثر مجاز گزارش شده است و از طرفی این روند از سال گذشته(89) رو به افزایش است. حد آستانه طعم سدیم در آب آشامیدنی بستگی به فاکتورهایی چند از جمله انیون های موجود در آب و درجه حرارت آن داردکه این امر می تواند باعث مزه شوری در آب شود. آنالیز TDS نمونه هانشان می دهد که فقط 12 درصد از نمونه ها بیشتر از حداکثر مطلوب میباشد. بر اساس نتایج حاصله، 35 درصد از کل نمونه ها مقدارکلرور را بیشتر از حداکثر مطلوب یعنی 250 میلی گرم در لیتررا نشان می دهند، و40 درصد از نمونه ها ی مورد آزمایش، بالاتر از حداکثر مجاز استاندارد را نشان می دهند.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۱۱/۲۴
  • ali mm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی