دانلود مقاله گردشگری غذا و نقش آن در جذب گردشگر ( مطالعه موردی: شهرستان تالش ) تحت word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله گردشگری غذا و نقش آن در جذب گردشگر ( مطالعه موردی: شهرستان تالش ) تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله گردشگری غذا و نقش آن در جذب گردشگر ( مطالعه موردی: شهرستان تالش ) تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله گردشگری غذا و نقش آن در جذب گردشگر ( مطالعه موردی: شهرستان تالش ) تحت word :
سال انتشار: 1394
محل انتشار: همایش ملی تالش شناسی
تعداد صفحات: 14
چکیده:
گردشگری از پدیده هایی است که همچون بسیاری از علوم در طول زمان دچار تحول شگرفی شده است. گردشگری غذا در فضای جغرافیایی خاص خود و در ارتباط با سایر بخش ها از اهداف پرطرفدار و پر درآمد در کشورهای توسعه یافته در امر گردشگری محسوب می شود. غذاهای بومی از نظر ارزش غذایی ، در دسترس بودن مواد اولیه ، تازگی، عاری بودن از نگهدارنده های شیمیایی و همچنین ارزان بودن یکی از بهترین مواد غذایی در نواحی مختلف کشور محسوب می شوند. این تحقیق با هدف معرفی غذاهای محلی تالش و تعیین نقش غذاهای محلی در جذب گردشگران به شهرستان تالش بررسی شده است. روش تحقیق به صورت توصیفی – تحلیلی، مطالعات میدانی و با استفاده از شیوه های رایج در جغرافیا، تبیین شده است. جامعه نمونه در این تحقیق از میان گردشگران و مسافرانی است که حداقل یک شب یا بیشتر در شهرستان تالش اقامت داشته انتخاب شده اند. سپس با تحلیل پرسشنامه های آماری و اثبات فرضیه از طریق آزمون همبستگی اسپیرمن اینطور نتیجه گیری شده است که توجه به غذاهای محلی در شهرستان تالش در توسعه و پایداری گردشگری و همچنین جذب گردشگر در منطقه موثر واقع خواهد شد
- ۹۵/۱۱/۲۶