دانلود مقاله بررسی تاثیر میکوریزا، تیوباسیلوس و کود گوگرد بر میزان کلروفیل و محتوای نسبی آب RWC برگ ذرت Zea Mays L. تحت word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی تاثیر میکوریزا، تیوباسیلوس و کود گوگرد بر میزان کلروفیل و محتوای نسبی آب RWC برگ ذرت Zea Mays L. تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تاثیر میکوریزا، تیوباسیلوس و کود گوگرد بر میزان کلروفیل و محتوای نسبی آب RWC برگ ذرت Zea Mays L. تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تاثیر میکوریزا، تیوباسیلوس و کود گوگرد بر میزان کلروفیل و محتوای نسبی آب RWC برگ ذرت Zea Mays L. تحت word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: نخستین همایش ملی جهاد اقتصادی در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
جهت بررسی تاثیر کاربرد قارچ میکوریزا باکتری تیوباسیلوس و کود گوگرد بر میزا کلروفیل و محتوای نسبی آب برگ ذرت آزمایشی بصورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود در سال 1390 انجام شد. تیمارها در این آزمایک شامل میکوریزا در 2 سطح استفاده و عدم استفاده تیوباسیلوس در 2 سطح استفاده و عدم استفاده کود گوگرد در 3 سطح 0، 250،500 کیلوگرم در هکتار انجام شد. نتایج نشا داد که کاربرد میکوریزا موجب افزایک محتوای نسبی آب برگ و کلروفیل بترتیب حدود 5/36 و 22/33 درصد نسأت به شاهد شد. همچنین کاربرد باکتری تیوباسیلوس بترتیب حدود 7/17 و 12/27 درصد میزا محتوای نسأی آب برگ و کلروفیل گیاه ذرت را افزایک داد. کود گوگرد تنها بر میزا کلروفیل تاثیر معنی داری داشت. براساس نتایج این آزمایک محتوای نسأی آب برگ در حضور میکوریزا و تیوباسیلوس و میزا کلروفیل در حضور میکوریزا تیوباسیلوس و کود گوگرد افزایک یافت.
- ۹۵/۱۱/۲۸