دانلود مقاله روش های تعیین صحت و قابلیت ردیابی در مواد غذایی با تأکید بر فرآورده های شیلاتی تحت word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله روش های تعیین صحت و قابلیت ردیابی در مواد غذایی با تأکید بر فرآورده های شیلاتی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله روش های تعیین صحت و قابلیت ردیابی در مواد غذایی با تأکید بر فرآورده های شیلاتی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله روش های تعیین صحت و قابلیت ردیابی در مواد غذایی با تأکید بر فرآورده های شیلاتی تحت word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
تکنیک های شناخت تقلب در فرآورده های غذایی با افزایش آگاهی مصرف کننده از ایمنی مواد غذایی و صحت آن، همچنان رو به افزایش است. سلامت مواد غذایی اغلب برای شرکت های تولیدی که نمی خواهند در معرض یکقضاوت ناعادلانه در کنار شرکت های متقلب قرار گیرند، حائز اهمیت است. ارزیابی صحت و ردیابی مواد غذایی به وسیله تکنیک های خاص با تجزیه و تحلیل شیمی سنجی، طبقه بندی نمونه های مواد غذایی بر اساس ویژگی های کیفی در این بررسی گنجانده شده است. تکنیک های مورد بحث عبارتند از : طیف سنجی (UV, NMR, Raman, NIR, MIR مرئی، VIS) تجزیه و تحلیل ایزوتوپی کروماتوگرافی ( گازی و HPLC)، بینی الکترونیکی، واکنش های زنجیره های پلیمراز (فناوری مبتنی بر DNA)، تکنولوژی ایمونولوژیک، سنجش ایمنوسوربینت متصل به آنزیم و آنالیز حرارتی. تجزیه ی پروتئین و DNA مناسب ترین روش برای شناسایی گونه ها می باشد.
- ۹۵/۱۲/۲۰