پایگاه دانلود امام علی (ع)

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی تأثیر پرایمینگ بر شاخصهای جوانه زنی کدوسبز (Cucurbita pepo) تحت تنش شوری تحت word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی تأثیر پرایمینگ بر شاخصهای جوانه زنی کدوسبز (Cucurbita pepo) تحت تنش شوری تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تأثیر پرایمینگ بر شاخصهای جوانه زنی کدوسبز (Cucurbita pepo) تحت تنش شوری تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تأثیر پرایمینگ بر شاخصهای جوانه زنی کدوسبز (Cucurbita pepo) تحت تنش شوری تحت word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر پرایمینگ بر جوانه زنی بذر کدوسبز در شرایط تنش شوری آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در 3 تکرار انجام گرفت. فاکتورهای آزمایش شامل تنش شوری در پنج سطح (صفر، 3، 6، 9، 12 دسی زیمنس بر متر) و شامل یک سطح کنترل و سه سطح پیش تیمار جیبرلیک اسید ( 250 قسمت در میلیون به مدت 24 ساعت)، نیترات پتاسیم (0/2 درصد به مدت 24 ساعت) و هیدورپراپم (به مدت 24 ساعت) بود. نتایج جدول واریانس نشان داد که اثر تیمار پرایمینگ و سطوح شوری بر صفات مورد ارزیابی معنیدار است. با توجه به جدول مقایسه میانگین بیشترین واریانس جوانه زنی (8/13) و ویگور جوانه زنی (2/68) در شرایط کنترل به دست آمد. در مورد سطوح شوری بیشترین واریانس جوانه زنی (7/19) و ویگور جوانه زنی (2/43) در سطح شوری صفر و بیشترین تعداد گیاهچه غیر نرمال (10/91) در سطح شوری 9 دسی زیمنسبرمتر حاصل شد. همچنین اثر متقابل شوری و پرایمینگ برای تعداد گیاهچه های نرمال و میانگین مدت زمان جوانه زنی معنیدار شد، به طوریکه بیشترین تعداد گیاهچه نرمال مربوط به شرایط کنترل و سطح شوری 3 دسی زمینس بر متر (22/33) و کمترین میانگین مدت زمان جوانه زنی (1/37 روز) مربوط به پیشتیمار جیبرلیک اسید و سطح شوری صفر بود. به طور کلی اعمال شرایط کنترل و 250 قسمت در میلیون جیبرلیک اسید به مدت 24 ساعت جهت حصول بالاترین ویژگیهای جوانه زنی توصیه میشود.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۶/۰۱/۰۷
  • ali mm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی