پایگاه دانلود امام علی (ع)

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه گلرنگ و اجزای آن در شرایط دیم تحت word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه گلرنگ و اجزای آن در شرایط دیم تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه گلرنگ و اجزای آن در شرایط دیم تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه گلرنگ و اجزای آن در شرایط دیم تحت word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات

تعداد صفحات: 1

چکیده:

در این تحقیق به منظور تعیین همبستگی بین تعدادی از صفات وابسته به عملکرد و نیز روابط علی و معلولی بین آنها، پانزده ژنوتیپ گلرنگ در شرایط دیم در آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار کشت شدند . در طول فصل رشد و بعد از برداشت صفاتی از قبیل ارتفاع گیاه، تعداد شاخه فرعی، تعداد قوزه در گیاه، تعداد بذر در قوزه، در صد پوسته، روز تا گلدهی، وزن هزار دانه و عملکرد دانه مورد م قایسه قرار گرفتند . نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که بین اکثر صفات از لحاظ ژنتیکی تنوع وجود داشته که این م یتواند کارایی انتخاب جهت اصلاح صفات زراعی را افزایش دهد. مقایسه میانگین ها به روش دانکن برای صفات فوق حاکی از آن بود که ارقام S-541 و Gila بیشترین عملکرد را تولید کردند، ضمن این که این دو رقم اختلاف معنی داری با همدیگر نداشتند . تجزیه رگرسیونی عملکرد به روش گام به گام نشان داد که صفات تعداد شاخه در گیاه، تعداد دانه در قوزه، درصد پوسته و تعداد روز تا گلدهی اثر معنی داری روی عملکرد داشتند که از این میان تعداد شاخه در گیاه (0/84) به همراه درصد پوسته (0/71) بیشترین اثرات مثبت را داشته اند. با توجه با اثر مستقیم مثبت (0/52) تعداد شاخه در گیاه، بهتر است از این صفت به عنوان شاخصی برای گزینش ارقام با عملکرد بالا استفاده شود. وجود اثر باقی مانده بالا (0/60) بیانگر این است که احتمالاً صفات دیگری نیز روی عملکرد دانه موثرند که در این تحقیق مطالعه نشده اند . بنابراین برای نتایج بهتر و معقول تر باید صفات بیشتری مد نظر قرار گیرند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۶/۰۱/۰۷
  • ali mm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی